Näyttelyiden käyttöohje

Tervetuloa virtuaalisen näyttelykierroksen ohjeisiin

Kun olet saanut sähköpostiisi ostamasi näyttelyn lipun, pääset kirjautumaan näyttelyyn kirjoittamalla lipun numeron kupoli.eu-etusivulla olevaan kenttään ja klikkaamalla “JATKA NÄYTTELYYN” -painiketta.

Yhdellä näyttelyn lipulla pääset kirjautumaan näyttelyyn kaksi kertaa, jonka jälkeen koodi ei ole enää voimassa.

Näyttelyn ylälaidassa on näyttelyn oma sisäänpääsy koodi, jonka kirjoittamalla kenttään pääset virtuaalinäyttelyyn sisään.

Voit liikkua näyttelyssä klikkaamalla maassa olevia palloja hiiren vasemmalla näppäimellä ja pitämällä näppäintä pohjassa. Liikkuttamalla hiirtä pääset katsomaan ympärillä olevaa ympäristöä.

Mobiililaitetta käytettäessä liikkuminen tapahtuu samalla tavalla. Voit tarkastella ympärillä olevaa ympäristöä liikkuttamalla sormea näytöllä.

Alhaalla olevasta näppäimestä saat näyttelyalueen “nukkekoti” -näkymän, josta näet koko näyttelytilan ja voit pyöritellä sitä.

Virtuaalinäyttelyssä on erilaisia infopisteitä, joita pääset katsomaan tietokoneella viemällä hiiren pisteen kohdalle.Näin aukeaa tekstiä, kuva, video tai linkki toiselle sivulle, josta löytyy lisätietoja kohteesta. Mobiililaitetta käyttäessä infopistettä sisältö aukeaa sormella klikkaamalla.

Infopisteiden värit kertovat sisällöstä:

Sininen väri: suomenkielinen tekstisisältö

keltainen väri: ruotsinkielinen tekstisisältö

Punainen väri: englanninkielinen tekstisisältö

Vaalean vihreä väri: Kuva

Tumman vihreä väri: Luettu teksti

Vaalean harmaa: Video tai videolinkki ulkoiseen palveluun.

Ongelmatilanteista voit raportoida info@kupoli.eu sähköpostiin. Vastaamme pikimmiten.FAQ

Mitä jos yhteys katkeaa koneesta? Miten pääsen uudestaan näyttelyyn?

Vastaus: Pääset virtuaalinäyttelyyn samalla tavalla kuin ensimmäisen kerran kirjautuessa. Huomaa kuitenkin että lipun koodi on voimassa vain kaksi kertaa.

Kaikissa infopisteissä ei aukea sisältö?

Vastaus: Joskus infopisteiden sisältöä monta kertaa avattaessa voi selaimen välimuisti olla täynnä jolloin infopisteen sisältö ei enää aukea oikein. Tähän ratkaisu on päivittää selaimesta näyttelyn istunto.