Innovation Home - Muutos by Minna Pietarinen

Tämän näyttelyn ajankohtaisena teemana on Muutos, mitä taitelija Minna Pietarinen tulkitsee käyttäen luontoa peilinä ja voimavarana.

”Olen maalaamalla käsitellyt itse elämässäni suuria muutoksia, niitä missä ihmismieli kohtaa aina sen samaisen tunteiden kirjon sieltä epäuskosta, vihan, pelon, nöyryyden ja hyväksymisen kautta luottamukseen ja toivoon.

Olen kohdannut sen omien lasteni kuolemien kautta, täydellisestä uudelleen kasvamisesta luopuessa syntymäni kasvupohjasta uskonnollisesta yhteisöstä, 15 vuoden avioliiton hajoamisen myötä ja omien lasten huumetaisteluissa.

Elämä on syvästi opettanut miten elämä alkaa siitä, kun hyväksyn jatkuvan muutoksen, päästän irti väärästä kontrollista, luotan elämään ja sen viisauteen, miten se antaa minulle kaiken sen mikä minulle kuuluu ja antaa voimia päästää irti siitä mistä kuuluu päästää irti.

Hyväksymisen kautta sain hetken, hetket, ne missä tämä elämä voi tapahtua ja olla totta.

Niin kauan kun takerruin, niin kauan pelkäsin menettäväni ja silloin kaikki hetket menetin.

Mikään ei ole niin varmaa kuin jatkuva muutos.

Ja vain muutoksessa voi syntyä jotakin uutta”

Näyttelyn ovat mahdollistaneet Innovation Home, jossa Minna toimii päivätyössä Community Managerina sekä Arabia135 luovuudenkortteli.

Minna Pietarinen on taiteilija, jonka taide kumpuaa suurista elämänmuutoksista ja arvovalinnoista. Minnasta on tehty myös 2014 Ylen Tuhkimotarinoihin dokumentti. https://areena.yle.fi/1-2357608

Taustaltaan hän on taideterapiaohjaaja ja taide on ollut aina hänen keino saada puhumaton kuvaksi.

Lisätietoja taidenäyttelystä antaa Minna Pietarinen, 0407373753

HUOM! Jos käytät mobiililaitteella palvelua, etkä saa virtuaalia koko ruudulle, voit mennä myös tästä linkistä näyttelyyn.